top of page

Velkommen til

Levanger Dyreklinikk

Om klinikken

klinikk_edited.jpg

Levanger Dyreklinikk AS ble startet i juli 2014 av veterinær Torunn Schiefloe, som det første året jobbet som konsulent for andre klinikker.  

 

​I juli 2015 åpnet Levanger Dyreklinikk i romslige lokaler midt i Levanger sentrum, med ny operasjonssal, gassanestesi, overvåkningsutstyr, røntgen, ultralyd, tannpleie, laboratorie og salg av fôr og utstyr.  

 

Klinikken har i dag tre veterinærer, to med lang erfaring fra dyresykehus i Sverige og omfattende kunnskap i akuttkirurgi og intensivpleie. 

 

Torunn har spesialinteresse og etterutdanning i hudsykdommer, allergi og indremedisin.

 

Anniko er utdannet spesialist i hund og katt og har spesialinteresse og etterutdanning i blant annet ultralyd, tenner og øyne.

Lill var ferdigutdannet i desember 2020, og er i gang med etterutdanning i eksotiske dyr, fugler og gnagere. 

 

Vi tar imot hunder, katter, mindre selskapsdyr og fugler. Vi har ingen drop-in, men prioriterer akutt syke dyr om vi kan.  Vi er oftest bare èn veterinær på jobb i gangen, og et eksempel på når vi ikke kan, er når veterinæren står og opererer. Det er derfor best å ringe først. 

 

​Å finne to veterinærer med dyresykehusbakgrunn på en og samme lille klinikk er unikt i Trøndelag. Vi har lært av de beste, og tillemper også på vår lille klinikk den gullstandarden vi har vært vant til å jobbe med tidligere. 

 

Dette betyr at vi ikke kompromisser pasientens sikkerhet med pris. Vi bruker alltid det beste og sikreste utstyret og tar ingen snarveier. Vi tenker på pasientens velvære både under besøket hos oss og etterpå. For en eier kan dette være usynlige faktorer, så vi synes det er viktig å nevne.  

 

Vi etterstrever å ha en god dialog med eier så du alltid forstår hva vi gjør, hvorfor vi gjør det, og hva det kommer til å koste. 

​I butikken selger vi  bl. a. Ruffwear, Yukon, Jægerens snødekken, varmedekken, halsbånd og senger, Buster memoryfoam senger, leker fra HuggleHounds og Starmark, Provit frysetørket vom, 

Hills og Royal Canin hunde- og kattemat, og Oxbow gnagerfôr. 

Torunn Schiefloe

Torunn er født og oppvokst på Levanger, og flyttet etter 20 år i Berlin, Oslo og Gøteborg hjem med sin familie på fire. Hun er utdannet veterinær i Oslo og Berlin, og har vært klinikkveterinær på Sveriges største dyresykehus,  Blå Stjärnan i Gøteborg i mange år. De siste årene på hudklinikk, som indremedisinsk utreder og som akuttveterinær.

 

Torunns bakgrunn her har gitt henne mulighet til å jobbe sammen med mange faglig engasjerte og internasjonalt ledende veterinærkolleger. 

Dyresykehuset har totalt over 300 ansatte, derav ca 60 veterinærer. Hun ble gitt muligheten til å fokusere på, og videreutdanne seg innen spesialinteressene sine; indremedisin og spesielt dermatologi, allergi og hudsykdommer på hund og katt. Torunn bruker fortsatt ekspertisen til sine tidligere kolleger når det er behov for konsultasjoner.

Torunn sitter i det Norske og det Nordiske Derma Board**, og tar imot henvisninger innen allergi og hudproblemer fra andre klinikker i Trøndelag og Nordland. Hun utfører prikktester som del av hudutredninger, og oppdaterer seg flere ganger årlig innen dette fagområdet.

 

Torunn har også videreutdanning innen blant annet ultralyd, leversykdommer, anestesi, akuttmedisin og diabetes, og er autorisert Patellautsteder og HD-røntger.

 

Hun gjør alle typer akuttkirurgi og de fleste mykdelsinngrep, inkludert korrigering av trange nesebor på brachycephale raser.

 

Torunn har tre katter og to Berger Picarder.

 

*) Dyresykehuset er drevet som en stiftelse, der alt overskudd går tilbake i bedriften i form av utstyr og videreutdanning av personalet, ikke til noen som tar ut en profitt. Kompetansenivå blir derved høyt, utstyret avansert og fokuset utelukkende på dyrets beste. Blå Stjärnan er involvert i forskning på flere områder innen smådyrmedisin, og har også en aktiv rolle i videreutdanning av andre veterinærer fra inn- og utland.

**)Samlingsgrupper for veterinærer med dermatologi (hud) som fagfelt.

veterinaeren.jpg

Anniko Nydal

IMG_0624.jpg

Veterinær Anniko Nydal er født og oppvokst i Sverige.

 

Anniko tok sin veterinæreksamen i Budapest i 2006 og har siden jobbet på ulike dyresykehus i Sverige, bl.a. Västra Djursjukhuset i Gøteborg og Läckeby Djursjukhus i Kalmar.

 

Under årene på dyresykehus har Anniko skaffet seg en bred kompetanse innen både akuttmedisin, indremedisin og kirurgi.

 

Anniko har oppdatert seg kontinuerlig innen ulike fag  og har gjennomført en omfattende videreutdanning som spesialist. Hun er derved en av svært få veterinærer i Norge som kan titulere seg Spesialist på hunden och kattens sjukdomar. I tillegg til arbeidet på Levanger Dyreklinikk er hun virksom på Østersunds Djursjukhus der hun deltar i opplæring av veterinærer som følger spesialistutdanningen.

 

Hennes spesialinteresser er tannsykdommer, ultralyd og indremedisin. Hun har kompetanse innen avansert tannbehandling og utfører alle typer akuttoperasjoner og de fleste mykdelsinngrep.

 

I 2017 flyttet hun med familien til Levanger, og Anniko har siden da jobbet på Levanger Dyreklinikk .

 

På fritiden liker Anniko å gå på tur og reise med familien. Hos Anniko bor det 2 katter som heter Stella og Kenny.

Lill Kristin Austheim

Lill studerte veterinærmedisin i Tsjekkia  og Ungarn og tok avsluttende eksamen i februar 2021. Siden da har hun jobbet hos oss på Levanger Dyreklinikk. Lill er opprinnelig fra Steinkjer, men har planer om å flytte til Levanger i løpet av 2022. 

 

Lill et spesielt interessert i eksotiske dyr (kanin, gnagere, reptiler og fugl) og har nylig påbegynt en GPCert-videreutdanning innen dette feltet. 

 

Fritiden blir mye brukt på hytta og sammen med familiens to hunder - Golden Retrieveren Louie og Springer Spanielen Enzo. 

IMG_20211110_092056.jpg

Silje Skjørstad

Silje har tidligere jobbet som frisør, med 10 års erfaring innen faget. Nå er hun veterinærassistent på Levanger Dyreklinikk.

Hun har bred erfaring med dyr gjennom oppvekst på gård med sauedrift. Hun har border collier og katt. Hundene brukes til gjeting av sau, og Silje er aktiv i trening av hundene mot gjeterhundprøver.

Silje er interessert i å øke kunnskapen innen rehabilitering av dyr.

IMG_5667.JPG
IMG_5667.JPG

Veronika Vordal

Veronika er veterinærassistent, og har tidligere jobbet innen skjønnhetsbransjen i mange år. 

Hun har lang erfaring og stor interesse for dyr. Hjemme har hun flere hunder av rasene Alaskan Malamute og Shiba, i tillegg til katt. Hundene er først og fremst tur- og familiehunder, men brukes også til trekk i småskala, og til avl. Hun har en stor lidenskap for avlarbeid og videreføring av gode linjer som bruksegenskaper, mentalitet, gemytt, helse og eksteriør, og hun utvikler seg stadig innenfor dette området.

 

Hun studerer i tillegg for å bli godkjent hundeinstruktør, med adferd/mentalitet og hverdagslydighet som hovedfokus.

Snapchat-1283839956.jpg
bottom of page